Liceul Tehnologic Nr.1

   Suplacu de Barcău ,  Jud. Bihor
  
                                                                   PAGINA PRINCIPALĂ       INFORMAȚII      BAZA MATERIALĂ      DESPRE NOI...     ALBUM FOTO

OLIMPIADE ȘI CONCURSURI ȘCOLARE
Rezultate la olimpiade și concursuri școlare 2018-2019

ACTIVITĂȚI ȘCOLARE ȘI EXTRAȘCOLARE Activități școlare și extrașcolare derulate īn  anul școlar   2018/ 2019

Activități școlare și extrașcolare derulate īn sem. I , an școlar   2017/ 2018


FRECVENȚA GRI - Revista tipărită a liceului , 2002-2014
Revista Frecvenţa GRI a luat fiinţă īn anul 2002, cānd d-na profesoară Laura Razi s-a decis să pornească acest demers jurnalistic care să reflecte,īn primul rānd, activităţile desfăşurate īn cadrul Liceului Tehnologic Nr.1, pe atunci Grupul Şcolar Industrial Suplacu de Barcău. Īn decursul celor 12 ani de activitate, revista a fost scoasă īn 29 de numere și 2 numere festive. Din septembrie 2015, revista tipărită a fost īnlocuită cu un ”Jurnal de opinie on-line”, un spațiu de exprimare a cadrelor didactice,  a elevilor  precum și al altor vizitatori.
.........................................................................
Publicații  2007-2014

Revista nr.29 - februarie 2014
Revista nr.28 - octombrie 2013
Revista nr.27 - mai 2013
Revista nr.26 - noiembrie 2012
Revista nr.25 - aprilie 2011
Revista nr.24  -  aprilie 2010
Revista nr.23  -  februarie 2010
Revista nr.22  -  decembrie 2009
Revista nr.21  -  aprilie 2009
Revista nr.20  -  februarie 2009
Revista nr.19  -  decembrie 2008
Revista nr.18  -  aprilie 2008
Revista nr.17  -  februarie 2008
Revista nr.16  -  decembrie 2007
Revista nr.15  -  aprilie 2007
JURNAL DE OPINIE ON-LINE
Considerăm că site-ul școlii poate să fie nu doar un spațiu de informare, ci și de exprimare. Elevii și cadre didactice sunt chemați să aibă o opinie despre ceea ce se īntīmplă īn spațiul școlar, despre educație īn general. Dreptul la opinie īl are oricine, dar dreptul la cuvānt este doar al celuia care știe să se exprime īn mod civilizat. Spuneți–vă părerea despre ceea ce se īntīmplă īn jurul vostru.
                                           mai departe
» 
Activități școlare și extrașcolare derulate īn perioada 2015 / 2017


NOI SUNTEM ROMĀNI! TRĂIM ȘI SIMȚIM ROMĀNEȘTE! -  01.12.2017
Venirea iernii aduce īn sufletele romānilor bucuria sărbătorilor, a Zilei naționale și a Crăciunului, dar și amintirea unui moment de răscruce din tumultuosul nostru trecut istoric- īmplinirea a 99 de ani de la Marea Unire.   prof. Dubacs Sonia                                                 
citește mai departe »  
 
HAI CU NOI, SĂ FIM RECUNOSCĂTORI ! - 24.11.2017
Ziua Recunoștinței (Thanksgiving Day-ul american) īnseamnă recunoștință, īnseamnă familii reunite la masa de seară, īnseamnă o atitudine plină de mulțumire pentru reușitele de peste an.
Un grup de elevi de la Liceul Tehnologic nr.1 Suplacu de Barcău au fost provocați să cugeteze la momente sau lucruri pentru care ar trebui să spună un sincer
Mulțumesc!, un cuvānt atāt de simplu și totuși atāt de greu de  rostit īn zilele noastre.                                
 
citește mai departe »   
ZIUA EUROPEANĂ A LIMBILOR -  26.09.2017
Ziua Europeană a Limbilor Străine a fost celebrată anul acesta la Liceul Tehnologic nr. 1 Suplacu de Barcău pe parcursul a 3 zile. O echipă de 4 profesori joviali a pus la cale proiectul Cāte limbi vorbești, atātea vieți trăiești.
prof. Pop Roxana                                                                                                     
citește mai departe »  
ADOLESCENȚĂ FĂRĂ VIOLENȚĂ - 21.09.2017
Pe data de 21 .09.2017 a avut loc o activitate preventivă cu elevii claselor a XI-a și a XII-a.  ASA Chebeleu Răzvan, din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității IPJ Bihor a abordat īn cadrul īntālnirii  aspecte legate de prevenirea delincvenței juvenile, măsuri pentru prevenirea victimizării minorilor și măsuri pentru siguranța īn mediul on-line. Ca material informativ, elevii au vizionat un film documentar, ”Nu lăsa violența să te transforme īntr-un infractor !
FESTIVALUL ȘTIINȚELOR, ediția a III-a, 2017
Liceul Tehnologic nr. 1, Suplacu de Barcău a organizat īn acest an școlar a III-a ediție a Concursului „Festivalul Științelor”, ediție la care au participat 65 de elevi din clasele V – VIII, de la secțiile romānă si maghiară, din 6 școli partenere. Concursul a fost organizat īn parteneriat cu: Liceul Tehnologic nr.1, Popeşti, Școala Gimnazială „īnv. Gālgău Iosif”, Păgaia, Școala Gimnazială nr.1, Balc, Colegiul Naţional “Octavian Goga”, Marghita și Liceul Teoretic „Horvįth Jįnos”, Marghita.  
citește mai departe »
 
ZIUA ȘCOLII - ediția a  VII-a, 12 mai 2017
Ziua Școlii Liceului Tehnologic Nr.1 Suplacu de Barcău, sărbătorită pe 12 mai 2017, a oferit prilejul desfășurării de activități diverse, distractive, sportive, educative, culinare, etc. īn  prezența multor invitați, părinți, elevi ai altor școli. O zi frumoasă cu oameni frumoși !              
poze 
»       
Siguranța īn mediul on-line și prevenirea traficului de persoane/ martie 2017
Siguranța copiilor īn mediul on-line este un subiect care preocupă multă lume īn ultima vreme. Școala, pe lāngă familie, are obligația de a atrage atenția elevilor asupra pericolelor ce decurg din accesarea mediului on-line, fără a se ține cont de minime măsuri de securitate.      
citește mai departe
»
Grija pentru prezent și viitor - martie 2017
Īn noiembrie 2016, elevii Liceului Tehnologic Nr.1 Suplacu de Barcău au lansat o provocare comunității din localitatea noastră, īndemnānd membrii comunității să se implice activ īn reciclarea selectivă a deșeurilor și să contribuie activ la īmbunătățirea mediul educațional, .......
  citește mai departe »
La mulți ani, mamă dragă ! /2017
„Mama – lacrima tārzie, veșnică icoana, īnger de-nălțare, candelă aprinsă! Candela a vieții, care nu se stinge, care luminează și pe veci veghează!"
La mulți ani, mame dragi ! vă urează un grup de copii cu suflet mare, coordonați de prof. Popoviciu Elena

Campioane județene !
Īn cadrul Olimpiadei Gimnaziilor, fotbal fete-categoria U12, echipa liceului nostru a obținut locul I la faza județeană, desfășurată la Oradea, 23 februarie 2017. Echipa este antrenată de prof. Szekrenyes Vasile. Le felicităm din suflet și le dorim un parcurs cāștigător mai departe, spre faza națională.
Balul de Dragobete - 24 februarie 2017
Fiind sărbătoarea primăverii și a iubirii, elevii claselor a VIII-a , coordonați de prof. Delia Crăciun, au participat la o activitate avānd ca scop  cunoaşterea şi păstrarea tradiţiilor şi a obiceiurilor romānilor și īn același timp promovarea spiritului de echipă, a īnțelegerii,  a sprijinului reciproc și a spontaneității.
poze
»
Ziua Culturii Naționale - 15 ianuarie 2017
Ziua Culturii Naţionale a fost sărbătorită şi la Liceul Tehnologic Nr.1 Suplacu de Barcău , printr-o manifestare dedicată poetului naţional Mihai Eminescu. Activitatea a  cuprins prezentari power-point despre viaţa şi opera acestuia, recitari de poezii, cantece pe versurile marelui poet.  Elevii claselor a V-a A, B și VI-a C au fost coordonați de prof. de lb.romānă Costea Mihaela și prof. de muzică Popoviciu Elena.
poze »
Serbarea de Crăciun
A sosit iarăși decembrie cu alaiul lui de evenimente! Unul dintre ele a fost Serbarea de Crăciun a elevilor de la Liceul Tehnologic Nr.1 Suplacu de Barcău,o activitate deosebită, sensibilă , dedicată celui mai iubit moment: venirea lui Moș Crăciun cu daruri.Copiii  au prezentat un superb program menit să rememoreze adevărata semnificație a Crăciunului.
poze »
Grija pentru prezent și viitor - PREMIEREA
Moș Nicolae ne-a adus o zi plină de diplome, premii, dulciuri și veselie ! Proiectul ecologic ”Grija pentru prezent și viitor”, susţinut de OMV Petrom īn parteneriat cu Liceul Tehnologic nr. 1 – Asociaţia părinţilor şi profesorilor „Proeducaţie”, Suplacu de Barcău și-a desemnat cāștigătorii.
citește mai departe »
Performanțe recunoscute și răsplătite pe măsură
Luni, 28 noiembrie 2016 a avut  loc la București festivitatea de premiere a elevilor care au obținut distincții la concursurile și olimpiadele școlare internaționale īn anul 2016. După cum anunțam īn luna mai, școala noastră se poate māndri cu performanțele de excepție ale unui elev talentat la matematică.  
citește mai departe » 
Grija pentru prezent și viitor
Elevii Liceului Tehnologic Nr.1 Suplacu de Barcău au lansat o provocare comunității din localitatea noastră, īndemnānd membrii comunității să se implice activ īn reciclarea selectivă a deșeurilor și să contribuie activ la īmbunătățirea mediul educațional,  banii rezultați din vānzarea deșeurilor ajutānd la achiziționarea de mobilier  pentru sălile de clasă din cadrul liceului.  
citește mai departe »     
Bihorul īn mișcare
Inițiativa Direcției Județene de Sport, prin care īncearcă să determine cāt mai mulți copii din județ să facă mișcare, īntr-un cadrul organizat, se bucură de sprijinul elevilor dornici să facă sport și al profesorilor de educație fizică din județ. Marghita a găzduit pe data de    19 oct.2016 competiția de fotbal băieți, clasele V-VI , unde echipa liceului nostru, sub īndrumarea prof. Szekrenyes Vasile, a obținut locul II.  Felicitări!
"Let's do it, Romania!" -cel mai mare proiect de implicare socială organizat īn Romānia. Și noi facem parte din el!
Sub sloganul Let’s Do It Romania, un grup de elevi de la Liceul Tehnologic nr.1 Suplacu de Barcău au lăsat somnul dulce al dimineții de week-end și au răspuns afirmativ la apelul activității ecologice de pe malul barajului Barcău din localitate.
prof. Pop Roxana
21 septembrie – Ziua Europeană fără decedați īn accidente rutiere
Astăzi, elevii Liceului Tehnologic Nr.1 Suplacu de Barcău, la inițiativa Postului de Poliție din localitate și a direcțiunii liceului, au participat la o activitate de educație rutieră avānd ca scop prevenirea evenimentelor rutiere grave, precum si combaterea cauzelor generatoare de accidente de circulație, respectiv: traversarea neregulamentară, neacordarea priorității de trecere pietonilor, viteza neregulamentară, diverse abateri ale bicicliștilor.
DATE DE CONTACT: 

Liceul Tehnologic nr.1
Suplacu de Barcău
str.Piaţa Republicii,nr.1

jud. Bihor, cod 417535

Telefon/Fax : 004-(0)259 368 437
E-mail: grisuplacu@yahoo.com
Pagina web: www.liceulsuplac.ro
Flag Counter
  Editare :
  profesor documentarist Chira Brīnduşa
  decembrie 2008  / actualizare 2013   
ADRESE UTILE