De Dragobete…Zi-le de iubire!!!

Se spune că iubirea este 90% credință și restul vine din materializarea gândurilor noastre. Poate de aceea e nevoie să îl sărbătorim pe Dragobete în fiecare an, cel care ne aduce aminte că dragostea nu se vede, nu este ceva palpabil. Ea se simte și totul pornește de la gândurile pe care le lăsăm să își facă un culcuș în mintea și în inima noastră.

Un număr de 20 de liceeni au răspuns provocării lansate de Comisia de Programe și Proiecte Educative și anume, participarea la masa rotundă cu tema: Zi-le de iubire! Ei au avut de ales una din activitățile propuse, astfel, unii au adus citate despre iubire din literatura universală și autohtonă, pe când alții au prezentat machete cu desene și poezii. Masa rotundă a fost un prilej de a schimba idei, despre a înțelege ce cred adolescenții despre iubire și de a scoate în evidență tipurile de iubire pe care o persoană le poate trăi în același timp: iubirea față de natură, părinți, Dumnezeu, frați, colegi, prieteni sau copii.

Un punct negru pe o coală albă de hârtie e nesemnificativ în comparație cu albul foii care a rămas nescris. Așadar, nu țineți cont de punctele negre din viața voastră! Bucurați-vă de orice moment și împlinire pe care viața vi le oferă! Fiți fericiți și trăiți o viață plină de IUBIRE!

Liceul Tehnologic Nr.1 Suplacu de Barcău, prof. Pop Roxana

Acest articol a fost publicat în DIN VIAȚA ELEVILOR. Salvează legătura permanentă.