Balul Bobocilor 2017 ”Disneyland” – Liceul Tehnologic Nr.1 Suplacu de Barcău

”Lumea poveştilor e o lume în care binele învinge răul, urâtul se transformă în frumos, supărarea în bucurie, imposibilul în posibil, visele în realitate. Toate astea devin posibile într-un loc magic….Disneyland, numit și „cel mai fericit loc de pe pământ” ! alias Liceul Tehnologic Nr.1 Suplacu de Barcău, în seara zilei de 24 noiembrie 2017.

Cu  toții știm poveștile clasice cu  Cenușăreasa, Albă ca Zăpada ori Făt Frumos. Seara a surprins însă cu povești actuale, moderne, cu eroi tineri, curajoși și  îndrăzneți! Pentru titlurile de Miss și Mister s-au luptat în acest an cinci perechi de boboci, proaspăt intrați pe băncile liceului. Momentele artistice și muzicale au condimentat seara de vineri. În cele șapte  probe din concurs, bobocii au trebuit să îşi dovedească talentul, intuiţia, îndemânarea, creativitatea, stilul şi spontaneitatea. Probele au fost presărate cu momente de dans, susținute de elevii clasei a XI-a și Ansamblul de dansuri populare Cerovina,  recital de muzică ușoară susținut de  Maria Bobotan , scenete umoristice prezentate de elevii clasei a X-a  și o reprezentație de karate a clubului Good Dragon, sensei  Takacs Mihaly.

Personajele acestei seri au fost Manea Andreea și Scurt Ionuț, Tison Danka și Kovacs Efraim, Spanciu Georgiana și Pothora Iarik, Gabor Alexandra și Szmitek Marian, Salanki Andreea și Mona Bogdan. Titlurile  de Miss și Mister au revenit în final elevilor Tison Danka și Pothora Iarik.

Felicitări bobocilor, organizatorilor și  profesorilor implicați pentru o seară minunată ! Mulțumiri conducerii liceului și sponsorilor pentru sprijinul acordat.

Prof. documentarist Chira Brîndușa

POZE: http://www.digicamsoft.com/23/Balul_20Bobocilor_202017/

Acest articol a fost publicat în DIN VIAȚA ELEVILOR. Salvează legătura permanentă.