BAL DE NOIEMBRIE

Lumină și culoare, agitație și bună-dispoziție, asta a însemnat, în câteva cuvinte, Balul Bobocilor clasei a IX-a de la Liceul Tehnologic Nr.1 Suplacu de Barcău, transformat pe seara de 12 noiembrie 2015 în Academia de poliție. Pornind de la ideea că polițistul trebuie să dovedească stăpânire de sine în orice situație, să își formeze și, poate cel mai important să îți mențină o imagine care să-i facă cinste, bobocii noștri s-au ambiționat să experimenteze ce e spiritul de echipă, atitudinea de fairplay, inițiativa individuală, dând dovadă de perseverență, pricepere și dăruire. Șapte perechi și-au disputat titlul de Miss șiDSC_0345 Mister Boboc. La capătul mai multor probe, printre care, prezentarea perechilor, moment artistic, dans, ținută de seară și alte probe amuzante sau care au pus la încercare diversele abilități ale concurenților, au fost alese perechile câștigătoare: Tribulic Alina și Kovacs Olimpiu – Miss și Mister Boboc 2015, Bede Anabela și Argyelan Călin, pe locul al doilea, Koritar Andreica și Vasilescu Antonio, pe locul al treilea. S-a acordat și un premiu de popularitate perechii Bereczki Eliza și Neaga Gabriel. Între probele concurenților, au fost intercalate momente artistice susținute de elevi ai școlii: dans modern, muzică populară ori scenete. Spectacolul a fost urmat de o tombolă cu premii consistente, precum și o tombolă organizată de Avon Cosmetics România, urmate de cîteva ore de discotecă.
Deși distracția a fost la cote înalte, nimeni nu a uitat că în zilele din urmă, unii tineri și-au pierdut viața, astfel încât evenimentul a fost deschis cu un moment de reculegere în memoria celor care au pierit în incendiul de la 30 octombrie, din clubul bucureștean ,,Colectiv”.
Mulțumim sponsorilor acestui show – Liceul Tehnologic Nr.1 Suplacu de Barcău, Asociația Părinților și Profesorilor Proeducație GRI Suplacu de Barcău, Primăriei comunei Suplacu de Barcău, firmei Avon Cosmetics România precum și organizatorilor, un grup de cadre inimoase și elevii claselor a X-a și a XI-a.

prof. Laura Razi

Acest articol a fost publicat în DIN VIAȚA ELEVILOR. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la BAL DE NOIEMBRIE

  1. admin spune:

    Felicitări tuturor bobocilor pentru seara minunată pe care ne-au oferit-o!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *